Hein Heijen - Alles wat je moet weten over gedrag!

Schrijver:
Titel: Alles wat je moet weten over gedrag!
ISBN: 9789082940060
Uitgever: Academie voor Gedragskennis
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 23,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe kun je profiteren van de diepste inzichten achter gedrag? Leer op welke van de 11 knoppen je kunt drukken om gedrag te sturen én leer hoe je gedragsconflicten kunt vermijden! Ieder mens heeft of krijgt er in zijn leven mee te maken: gedrag! Waar ter wereld je ook bent. Of je nu een moeder, een vader, een collega, een HR-manager, een secretaresse, een arts, een econoom, vriend of vijand van iemand bent, je krijgt er mee te maken. Mensen worden nu eenmaal afgerekend op dat wat ze wel doen of juist niet doen. Maar wat is gedrag nu eigenlijk precies? Welke zijn de verborgen berichten en signalen achter ons zichtbaar gedrag? Het is nog steeds bijzonder dat in ons
leersysteem zeer weinig aandacht wordt besteed aan dat wat wij mensen nu juist dag in en dag uit doen: wij gedragen ons. Dit boek geeft je inzichten in de processen voordat gedrag überhaupt plaatsvindt. Je gaat zelf ontdekken, je gaat zelf voelen én zelf ervaren welke de verborgen berichten en signalen zijn die jij en ik doorlopen voordat gedrag zichtbaar wordt. Na het lezen van dit boek zul je expert zijn in het analyseren en verklaren van gedrag!

Hein studeerde Bedrijfskunde en Psychologie. Is oprichter van het opleidingsinstituut Academie voor Gedragskennis, auteur, docent en veel gevraagd spreker op de gebieden van Toegepaste Neuromarketing & Beïnvloedingspsychologie.

Managementboek | Studieboek | Psychologie
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hein Heijen - Alles wat je moet weten over gedrag!