[{:name=>'Cooper', :role=>'A01'}] - Het opkomende Duister

Schrijver:
Titel: Het opkomende Duister
ISBN: 9789025105440
Uitgever: Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 15,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het opkomende Duister' is het eerste deel van de spannende fantasyserie 'De Donkere is rijzende' geschreven door Susan Cooper. Het verhaal speelt zich af in Engeland tijdens de Tweede Wereldoorlog en volgt de avonturen van de jonge Will Stanton.

Will is een doodgewone jongen van elf jaar oud, totdat hij op zijn verjaardag ontdekt dat hij eigenlijk de laatste van de Ouden is, een groep machtige wezens die de wereld beschermen tegen het opkomende duister. Hij leert dat hij de gave heeft om de krachten van het licht te beheersen en dat hij een belangrijke rol zal spelen in de strijd tegen de duistere krachten die de wereld bedreigen.

Samen met Merriman Lyon, een van de Ouden, begint Will aan een gevaarlijke zoektocht naar de zes magische voorwerpen van de Kracht van het Licht. Deze voorwerpen zijn verspreid over de tijd en de ruimte en moeten worden verzameld om de duistere krachten te kunnen verslaan. Tijdens zijn reis ontmoet Will verschillende mythische wezens en komt hij terecht in een wereld vol magie en mysterie.

Terwijl Will steeds meer leert over zijn eigen krachten en zijn rol in de strijd tegen het opkomende duister, wordt de dreiging steeds groter. De duistere krachten worden sterker en proberen Will te stoppen in zijn zoektocht naar de magische voorwerpen. Will moet al zijn moed en vaardigheden gebruiken om de uitdagingen te overwinnen en de wereld te redden.

'Het opkomende Duister' is een meeslepend en avontuurlijk boek dat jonge lezers zal betoveren. Susan Cooper weet een levendige wereld te creëren vol met magie, spanning en mysterie. De personages zijn goed uitgewerkt en de plot is boeiend en meeslepend. Het boek combineert elementen van fantasy, avontuur en geschiedenis op een unieke manier, waardoor het zowel educatief als vermakelijk is.

De schrijfstijl van Susan Cooper is vlot en toegankelijk, waardoor het boek geschikt is voor zowel jongere als oudere lezers. Het verhaal zit vol met plotwendingen en verrassingen, waardoor het moeilijk is om het boek weg te leggen. Het is het perfecte boek voor liefhebbers van avontuurlijke fantasyverhalen met een vleugje geschiedenis.

Al met al is 'Het opkomende Duister' een fantastisch boek dat jonge lezers zal meeslepen in een wereld vol magie en avontuur. Het is het begin van een spannende serie die zeker de moeite waard is om te lezen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.