Nora Roberts - Terug naar huis

Schrijver:
Titel: Terug naar huis
ISBN: 9789022583548
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Als haar man Richard verongelukt, zit Shelby in zak en as. Maar zijn dood legt ook een web van leugens bloot. ­Shelby erft grote schulden en het bewijs dat Richard aan de lopende band vreemdging stapelt zich op.Shelby laat zich er niet onder krijgen. Met haar prachtige dochter Callie keert ze terug naar Tennessee, waar ze liefdevol wordt opgenomen door de familie die ze dacht kwijt te zijn. Thuiskomen geeft haar kracht en vrijheid. En nieuwe hoop, in de vorm van timmerman Griffin Lot, een man die nooit tegen haar liegt. Maar niet iedereen is even blij Shelby weer terug te zien. ­Wanneer een gewelddadige misdaad verband blijkt te houden met ­Richards louche praktijken, wordt duidelijk dat zij en Callie nog steeds in gevaar zijn. Shelby moet het gevecht aangaan met het verleden, of alles verliezen.

Recensie(s)

Shelby werd als plattelandsmeisje overrompeld door rijke man van de wereld Richard die met haar trouwde toen ze zwanger bleek te zijn. Hun huwelijk was echter verre van ideaal: Richard bepaalde alles. Shelby krijgt als hij verdrinkt een extra grote klap te verwerken wanneer blijkt dat de grote rijkdom slechts een façade was, waarachter torenhoge schulden en niet-afbetaalde eigendommen schuilgaan. Ook blijkt hij vreemd te zijn gegaan. Voor Callie, hun dochtertje van vier, vindt Shelby de moed om de problemen onder ogen te zien, financieel en emotioneel. Ze is ook vastbesloten een aantal mysteries te onderzoeken, waaronder een klein sleuteltje dat in de voering van Richards favoriete jas verborgen zat. Ze keert terug naar haar thuisstaat Tennessee. Maar de mysteries stapelen zich verder op. Met haar grote staat van dienst en hoge verkoopcijfers weet deze New York Times bestsellerauteur toch weer te verrassen met een opvallende spannende, creatieve plot en een modern, meeslepend verteld verhaal vol schoonheid, emotie en sfeer. Een prachtige, zeer aantrekkelijke roman.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nora Roberts - Terug naar huis