Marcus Polman - Nog Beter Koken Met De Perfecte Kok Met Cd

Schrijver:
Titel: Nog Beter Koken Met De Perfecte Kok Met Cd
ISBN: 9789057672729
Uitgever: Mo'Media
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe snipper je een uitje zonder tranen? Hoe braad je een braadstuk precies rare of juist medium? Hoe houd je je messen scherp? In Nog beter koken met De Perfecte Kok ging journalist Marcus Polman op zoek naar antwoorden op deze, en nog vele andere culinaire kwesties. Hij kreeg privéles bij driesterrenkoks Cees Helder en Sergio Herman die hun keukentrucs en een aantal recepten prijsgaven. Samen met Jonnie Boer (eveneens ***) maakte hij Jonnie's wereldberoemde lamsnekje. Ook liep hij stage bij de 'kokkiesopleiding' in The College Hotel om te werken aan de noodzakelijke perfectionering van zijn snijtechnieken. Het resultaat is een basiskookboek vol praktische tips en trucs die iedere thuiskok zou moeten kennen. Uiteraard zijn ook recepten opgenomen, in de vorm van overzichtelijke stappenplannen, van een klassieke uitsmijter tot côte du boeuf.Toon minderRecensie(s)Het eerste hoofdstuk is gewijd aan kookgerei en -apparaten, vaak met merknaam of naam van fabrikant en advies van specialisten. Hierna de hoofdstukken, ingedeeld naar ingredient: vlees en gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, olien en vetten, aardappelen, pasta en rijst, eieren en groente, kruiden, specerijen en andere smaakmakers. Elk hoofdstuk opent met 'Hoe kies/ herken/ koop ik mijn/ de beste...' (aardappel, vis etc.), gevolgd door tips, weetjes en trucjes en enkele eenvoudige basisrecepten. Er zijn privelessen van topkoks (Cees Helder, Jonnie Boer) en lessen op een kookschool. Ook komen diverse basishandelingen aan bod (ui snipperen, kip in stukken). Goede, meestal volledige basisrecepten, stapsgewijze receptuur, ingredienten goed verkrijgbaar. Ingredienten in een blauw kader, in zwart en blauw gedrukt in twee kolommen. Met grote en kleine foto's en anatomische tekeningen van slachtdieren. De instructiefoto's hadden wel wat groter gemogen. Een praktisch basisboek voor de beginnende kok. Met register, adressenlijst en dvd.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marcus Polman - Nog Beter Koken Met De Perfecte Kok Met Cd