J.M. Barrie, James M. Barrie - Peter pan

Schrijver:
Titel: Peter pan
ISBN: 9789021604671
Uitgever: Uitgeverij Ploegsma B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,05
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Peter Pan' is een klassieker geschreven door J.M. Barrie. Het verhaal draait om de avonturen van een jongen genaamd Peter Pan, die nooit wil opgroeien. Peter Pan woont in het magische land Nimmerland, waar hij samen met zijn trouwe feeënvriendin Tinkerbell en een groep verloren jongens leeft.

Op een nacht vliegt Peter Pan het slaapkamerraam van de familie Darling binnen en neemt de drie kinderen, Wendy, John en Michael, mee naar Nimmerland. Daar beleven ze allerlei spannende avonturen, zoals gevechten met de beruchte piraat Kapitein Haak en zijn bende, ontmoetingen met inboorlingen en het redden van Tijgerlelie, de prinses van de indianen.

Het verhaal van Peter Pan is niet alleen een avontuurlijk sprookje, maar heeft ook een diepere betekenis. Het thema van het boek is namelijk het verlangen naar eeuwige jeugd en het behouden van de kinderlijke onschuld. Peter Pan is het symbool van de jongen die nooit volwassen wil worden, terwijl Wendy en haar broers symbool staan voor de kinderen die uiteindelijk wel opgroeien.

Het boek zit vol met magie, fantasie en humor. Het neemt de lezer mee naar een wereld waarin alles mogelijk is en waarin dromen werkelijkheid worden. Het verhaal is geschreven in een levendige en beeldende stijl, waardoor je als lezer helemaal wordt meegesleept in de avonturen van Peter Pan en zijn vrienden.

'Peter Pan' is een tijdloos verhaal dat al generaties lang geliefd is bij zowel kinderen als volwassenen. Het boek is niet alleen een spannend avontuur, maar bevat ook belangrijke thema's zoals vriendschap, loyaliteit en het belang van verbeelding. Het herinnert ons eraan om af en toe onze zorgen los te laten en het kind in onszelf te omarmen.

Het boek is een absolute aanrader voor liefhebbers van sprookjes en avonturenverhalen. Het laat je wegdromen naar een magische wereld waarin alles mogelijk is en waarin je nooit hoeft op te groeien. 'Peter Pan' is een tijdloos meesterwerk dat je keer op keer kunt herlezen en telkens weer nieuwe betekenissen en lessen ontdekt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.M. Barrie, James M. Barrie - Peter pan