Loretta Napoleoni - De terugkeer van het kalifaat

Schrijver:
Titel: De terugkeer van het kalifaat
ISBN: 9789460030376
Uitgever: Balans, Uitgeverij
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Sinds IS plotseling op het politieke toneel verscheen, zijn politieke analisten en presidenten, generaals en gewone burgers in verwarring. In dit actuele en uitstekend geresearchte boek gaat internationaal terrorisme-expert Loretta Napoleoni in op de tegenstrijdigheden van IS. Ze laat zien hoe de organisatie, die bekendstaat om zijn middeleeuwse wreedheden, die mensen martelt en onthoofdt, ontvoert en verkracht, heeft kunnen opbloeien in de digitale wereld van vandaag. Hoe heeft een relatief kleine strijdmacht zo snel grote delen van Irak en Syriƫ kunnen veroveren? Waarom beheerst is de kunst van de staatvorming beter dan welke gewapende groep ook?

IS beheerst delen van de Iraakse oliewinning, beschikt over de modernste wapens en is rijk. Via de geschiedenis van is en het verschil in visie daarop tussen de moslimwereld en het Westen biedt Napoleoni niet alleen een heldere en samenhangende uitleg van de missie en de ideologie van de groep, maar ook nieuw inzicht in wat het Westen hiervan heeft begrepen - en wat we volkomen mis hebben.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.