Konsalik, H.G. - Spel met de liefde

Schrijver:
Titel: Spel met de liefde
ISBN: 9789022508961
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 2002, Gebonden, Blz. zijn verkleurd
Prijs: € 1,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Alarm op alle hoofdbureaus van politie in Duitsland. Volgens de geruchten zal een levensgevaarlijke spion met onbekende opdracht het land proberen binnen te komen. Met man en macht wordt er naar de beruchte geheim agent gezocht. Maar waar moet men - zonder foto of persoonbeschrijving - beginnen?
Ondertussen is Peter Ostra in München aangekomen, samen met zijn beeldschone assistente. De donkerharige Rita Camargo zal bij de uitvoering van zijn plannen een belangrijke rol spelen als lokaas. Want het is Ostra niet onbekend dat mannen voor mooie vrouwen het snelst door de knieën gaan. Rita en Peter organiseren 'gezellige avonden voor tolerante echtparen'. Met haar geraffineerde charme weet Rita haar zorgvuldig geselecteerde mannelijke gasten de meest vertrouwelijke informatie te ontlokken. Ook Peter laat zich niet onbetuigd. De vrouwen vinden hem onweerstaanbaar.
En pas als het te laat is ontdekken de nietsvermoedende deelnemers aan dit spel met de liefde dat ze in handen gevallen zijn van een team kille afpersers. Zonder scrupules spelen Rita en Peter steeds opnieuw hun troeven uit. Maar dan worden zij te overmoedig............
Verder lezen

Helga uit Geertruidenberg

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Konsalik, H.G. - Spel met de liefde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Helga

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Helga
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Helga een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Helga vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Helga kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.