Rob Herwig, Modeste Herwig - Het beste tuinboek

Schrijver:
Titel: Het beste tuinboek
ISBN: 9789058978615
Uitgever: Uitgeverij Terra - Lannoo
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 16,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De tuinkennis van drie generaties Herwig gebundeld in één boek Een uniek boek: drie generaties van het bekende tuiniersgeslacht Herwig laten de lezer delen in hun kennis. Op eerlijke en eigenzinnige wijze vertellen de Herwigs wat iedere tuinier echt zou moeten weten - soms tegen de heersende opvattingen in, maar altijd eerlijk en gericht op de consument! Een breed opgezet boek: over planten en beplanting over het renoveren van een bestaande tuin of het aanleggen van een nieuwe over tuinstijlen, onderhoud, onkruidbestrijding enz. Een basistuinboek dat iedere tuinier, beginnend of ervaren, op de plank moet hebben staan.
De unieke samenwerking tussen 's werelds best verkochte groenauteur Rob Herwig en zijn dochter Modeste Herwig heeft geleid tot dit omvangrijke naslagwerk, dat niet mag ontbreken in de boekenkast van tuinliefhebbers. Het tuinieren zoals we dat tegenwoordig in tijdschriften en op de tv zien wordt vergeleken met het volgens de auteurs wezenlijke tuinieren, dat hen met de paplepel is ingegoten. 'Tuinieren volgens Herwig' dus. Dit eigenzinnige boek staat boordevol nuttige informatie: over planten en beplanting, het renoveren van een bestaande tuin of het aanleggen van een nieuwe over tuinstijlen, onderhoud, bestrating, onkruidbestrijding enz. enz. Citaten van opa A.J. Herwig, oud beeldmateriaal en honderden foto's maken Tuinieren volgens 3 generaties Herwig niet alleen tot een zeer praktisch maar ook een bijzonder sfeervol en inspirerend boek.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rob Herwig, Modeste Herwig - Het beste tuinboek