R. Lee - Opnieuw beginnen

Schrijver:
Titel: Opnieuw beginnen
ISBN: 9789085501053
Uitgever: Mira Books
Bijzonderheden: Goed - Verkleuring op snee
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het is zomer in Colorado
En het is prachtig weer! Voor Sam Canfield niet minder dan een kwelling. Sinds de dood van zijn vrouw is geluk een gepasseerd station wat hem betreft, en van zon en blauwe luchten wordt hij onrustig. Zeker sinds hij Mary McKinney heeft ontmoet. Hij vindt haar erg aantrekkelijk en dat brengt hem uit zijn doen. Het geeft hem het ellendige gevoel dat hij zijn vrouw verraadt.
Mary herkent verdriet wanneer ze het tegenkomt. Ook weet ze uit ervaring wat eenzaamheid betekent - aan haar eigen huwelijk is een eind gekomen nadat haar zoontje overleed. Instinctief wil ze Sam dan ook troosten en hem laten beseffen dat het leven nog heel veel te bieden heeft. Maar of ze er al aan toe is om zelf uit haar schulp te kruipen...
Dan slaat in de uitgedroogde bossen bij Whisper Creek de bliksem in. Het vuur grijpt razendsnel om zich heen en bedreigt het stadje en zijn inwoners.
'Dit verhaal zal zelfs de hardvochtigste lezer ontroeren'. PUBLISHERS WEEKLY
RACHEL LEE schrijft al sinds haar negende, maar doet dit pas sinds 1990 fulltime. Vanaf dat moment is het snel gegaan, met name dankzij haar brede belangstelling en haar nieuwsgierigheid naar wat de mens beweegt. Voeg daar haar onuitputtelijke fantasie aan toe en je krijgt boeken die, zoals een lezer op Amazon.com het verwoordde. 'zo meeslepend zijn dat het lijkt alsof de bladzijden vanzelf omslaan.'
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.