Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Lewis. Beverly. - De boodschap en Het kruispunt. 2 delen comple

Schrijver:
Titel: De boodschap en Het kruispunt. 2 delen compleet.
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok. Kampen.
Bijzonderheden: Deel 1: 2006, 249 pagina's. Deel 2: 2006, 232 pagina's. Beide softcover, formaat: 22 x 14 cm. Conditie: Deel 1: In bijna nieuwstaat. Deel 2: Naam voorin, iets vochtschade gehad, verder een goed exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
Deel 1: Rachel Yoder, een jonge Amish vrouw, is van nature verlegen. Na de plotselinge dood van haar man kruipt ze volledig in haar schulp. Zelfs haar dochtertje kan haar nauwelijks bereiken.
Journalist Philip Bradley moet een artikel schrijven over de Amish, maar het wil niet erg vlotten. Dan vindt hij een oude briefkaart – met een verbleekte boodschap van Rachels oudoom Gabriël, die jaren geleden in de ban gedaan was. Zijn vondst brengt de hele Amish gemeenschap in rep en roer.
Tussen Rachels traditionele leven en Philips stadse manieren ligt een wereld van verschil. De geschiedenis van Rachels beruchte familielid brengt hen echter dichter bijeen. Kunnen hun ontdekkingen Rachel de moed geven om te geloven in genezing?

Deel 2: Journalist Philips Bradley kan de Amish gemeenschap niet uit zijn hoofd zetten. Hun ongecompliceerde manier van leven spreekt hem aan; zijn eigen carrièregerichte bestaan in New York geeft hem geen voldoening. Vooral Rachel Yoder en haar dochtertje Annie zijn vaak in zijn gedachten. Wanneer Philip terugkeert naar Bird-in-Hand, merkt hij echter dat de kloof tussen Rachel en hem nog steeds onoverbrugbaar is. Is er een gezamenlijke toekomst voor hen mogelijk?
Philips gaat naarstig op zoek naar geneeswijzen voor Rachels blindheid. Ook Rachel zelf gelooft vast dat ze ooit weer zal zien. Ze is ervan overtuigd dat de toverdokter daarin geen rol zal spelen: alleen God kan haar genezen. Maar de weg naar genezing blijkt zwaar, als herinneringen aan haar trauma langzamerhand weer bovenkomen.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lewis. Beverly. - De boodschap en Het kruispunt. 2 delen compleet. Lewis. Beverly. - De boodschap en Het kruispunt. 2 delen compleet. Lewis. Beverly. - De boodschap en Het kruispunt. 2 delen compleet. Lewis. Beverly. - De boodschap en Het kruispunt. 2 delen compleet.