Gareth Richards, Holly Farrell - Hebben bijen onkruid nodig?

Schrijver:
Titel: Hebben bijen onkruid nodig?
ISBN: 9789050118606
Uitgever: Knnv Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 18,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De ultieme vraagbaak voor diervriendelijk en groener tuinieren. Dit boek geeft antwoord op fascinerende tuinvragen. Ontdek meer dan 100 interessante en leuke manieren om duurzaam te tuinieren.

Nooit eerder waren onze tuinen zo belangrijk voor het dierenleven als nu. Dit boek laat zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van je tuin, zowel voor jezelf als voor de planeet. Bijen, vogels en vlinders zijn meer dan ooit van onze tuinen afhankelijk. De natuur beperkt zich niet tot reservaten of natuurgebieden. Iedereen met een tuin, of wat voor buitenruimte dan ook, kan iets doen. Dit boek staat vol fascinerende weetjes, eenvoudige tips en betaalbare ideeën om ecologisch verantwoord te tuinieren. - Verander je tuin in een leefgebied voor dieren - Meer dan 100 interessante en leuke manieren om duurzaam te tuinieren - Antwoord op fascinerende tuinvragen Ook verschenen in deze serie: ‘Tuinmysteries - zo werkt het in jouw tuin’ 'Hoe help ik de dieren in mijn tuin?' 'Hoe houd ik slakken uit mijn tuin?' Gareth Richards is hovenier, redacteur van de website van de Royal Horticultural Society en freelanceschrijver. Hij is gek op tuinen en volkstuintjes. Zijn grote liefdes zijn diervriendelijk tuinieren, bijen en kippen houden, en het kweken van groenten en fruit. Holly Farrel is opgeleid bij de RHS Garden Wisley. Ze schrijft voor (tuin-)tijdschriften en schreef diverse tuinboeken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gareth Richards, Holly Farrell - Hebben bijen onkruid nodig?