[{:name=>'C. Bushnell', :role=>'A01'}] - Sex and the city

Schrijver:
Titel: Sex and the city
ISBN: 9789057136580
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Sex and the City' is een roman geschreven door Candace Bushnell. Het boek is een verzameling van columns die oorspronkelijk werden gepubliceerd in de New York Observer. Het verhaal speelt zich af in het bruisende New York City en volgt het leven van vier vriendinnen: Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York en Miranda Hobbes.

Carrie Bradshaw is een schrijfster en een mode-icoon. Ze is op zoek naar de ware liefde en worstelt met de ups en downs van het daten in de stad. Samantha Jones is een zelfverzekerde en seksueel bevrijde vrouw. Ze geniet van haar vrijgezellenleven en heeft een onverzadigbare honger naar seksuele avonturen. Charlotte York is een romantische ziel die op zoek is naar de perfecte man en droomt van een sprookjeshuwelijk. Miranda Hobbes is een succesvolle advocate die haar carrière boven haar liefdesleven plaatst, maar uiteindelijk ook verlangt naar een stabiele relatie.

Het boek verkent verschillende thema's zoals liefde, seks, vriendschap, carrière en de uitdagingen van het leven in een grote stad. Het biedt een eerlijke en soms rauwe kijk op de moderne datingcultuur en de dynamiek van relaties. Het boek is doorspekt met humor, scherpe observaties en provocerende gedachten over seksualiteit en vrouwelijkheid.

'Sex and the City' is een boek dat de lezer meeneemt in de wereld van deze vier vrouwen en hun zoektocht naar liefde en geluk. Het biedt een verfrissende kijk op vrouwelijke seksualiteit en empowerment. Het boek is een mix van luchtige momenten, diepgaande gesprekken en emotionele ontwikkelingen. Het laat zien dat vrouwen verschillende perspectieven hebben op liefde en relaties, en dat er geen juiste of foute manier is om te leven.

Het boek heeft een grote impact gehad op de popcultuur en heeft geleid tot een succesvolle televisieserie en twee films. Het heeft een hele generatie vrouwen geïnspireerd en heeft bijgedragen aan het openbreken van taboes rondom seksualiteit en vrouwelijke verlangens.

Kortom, 'Sex and the City' is een boek dat de lezer meeneemt op een avontuurlijke reis door het leven van vier moderne vrouwen in New York City. Het is een verhaal over liefde, vriendschap, seksualiteit en de zoektocht naar geluk. Het boek is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse romans met sterke vrouwelijke personages.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.