Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Girouard, Mark - Life in the English Country House: A Social an

Schrijver:
Titel: Life in the English Country House: A Social and Architectural History.
Taal: Engels
Uitgever: Yale University Press
Bijzonderheden: 1978, 9th printing van 1984, Hardcover, Dust Jacket, Zeer goede conditie, 344 Pagina's, Geïllustreerd, Engelstalig
Prijs: € 23,50
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit bestverkochte boek is een prachtig geïllustreerde geschiedenis van het Engelse landhuis van de middeleeuwen tot de twintigste eeuw. Daarin presenteert de beroemde architectuurhistoricus Mark Girouard een zeldzame en onthullende blik op de Engelse hogere klassen: hun publieke en persoonlijke leven, hun bedienden en hun huizen.
Verder lezen

Boekhandel Kralingen

particulier

Boekhandel Kralingen uit Rotterdam

Logo Boekhandel Kralingen

De boeken die door 'Boekhandel' Kralingen worden aangeboden komen allemaal uit een privé verzameling, ze zijn met zorg op conditie en versie uitgekozen en hebben buiten direct bereik van zonnestralen gestaan.
Een deel van de collectie betreft (veelal gebonden) boeken over Schilderkunst uit o.a. de Gouden Eeuw. Als u naar de collectie van 'Boekhandel' Kralingen gaat en zoekt op 'schilderkunst' heeft u zelf een goed overzicht hiervan.
Voor de verzending van de boeken zijn de Post.nl en DHL tarieven opgenomen (€ 3,65 voor een boek dat door de brievenbus kan en € 6,95 voor boeken die dat niet kunnen). De boeken worden gratis in Rotterdam Centrum en Rotterdam Oost bezorgd.
Voor vragen kunt u mij bereiken via koos.logger@gmail.com. U krijgt gegarandeerd binnen maximaal 48 uur een reactie op uw vraag of bestelling.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Girouard, Mark - Life in the English Country House: A Social and Architectural History. Girouard, Mark - Life in the English Country House: A Social and Architectural History. Girouard, Mark - Life in the English Country House: A Social and Architectural History. Girouard, Mark - Life in the English Country House: A Social and Architectural History.