Cyril Pedrosa - Portugal

Schrijver:
Titel: Portugal
ISBN: 9789058857798
Uitgever: Swp Producties B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 88,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In het grensgebied van de 'autofictie' schetst Cyril Pedrosa ('Drie Schimmen') een humoristisch en kleurrijk verslag vol spontane emotie, een essentieel verhaal over de zoektocht naar de eigen identiteit. 'Portugal' won begin 2012 in Angouleme de Albumprijs van FNAC.
Soms verliest het leven al zijn kleur. Striptekenaar Simon Muchat maakt een creatieve en existentiële crisis door. Wanneer hij een paar dagen te gast is in Portugal, vindt hij als bij toeval iets wat hij er helemaal niet was komen zoeken: de geuren van zijn ­kindertijd, de sfeer en de geluiden van vervlogen vakanties, het licht van de Portugese zon en de warme hartelijkheid van een vergeten familie. Wat is het geheim van de familie Muchat? Waarom voelt Simon zich nergens thuis? En waarom raakt deze taal, die hij niet verstaat, hem zo tot in het diepst van zijn ziel? De zoektocht naar zijn afkomst biedt hem antwoorden en weer nieuwe vragen, en naarmate hij stukje bij beetje zijn eigen geschiedenis ontrafelt, krijgt Simons bestaan opnieuw kleur.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cyril Pedrosa - Portugal