[{:name=>'Dan Brown', :role=>'A01'}, {:name=>'Josephine Ruitenberg', :

Schrijver:
Titel: Het Bernini Mysterie
ISBN: 9789024528592
Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het Bernini Mysterie' is een spannende thriller geschreven door Dan Brown. Het verhaal speelt zich af in Rome en volgt de avonturen van professor Robert Langdon, een symboliekexpert die onverwachts betrokken raakt bij een moordzaak.

Wanneer de gerenommeerde wetenschapper Leonardo Vetra op brute wijze wordt vermoord in zijn laboratorium, wordt Langdon door de politie gevraagd om te helpen bij het oplossen van de zaak. Al snel ontdekt hij dat Vetra een belangrijke ontdekking heeft gedaan die de potentie heeft om de wereld te veranderen.

Samen met Vittoria Vetra, de dochter van de vermoorde wetenschapper, begint Langdon aan een race tegen de klok om de waarheid te achterhalen. Ze worden geconfronteerd met een eeuwenoud geheim genootschap, de Illuminati, die vastbesloten is om hun duistere plannen uit te voeren.

Terwijl Langdon en Vittoria door de straten van Rome dwalen, worden ze geconfronteerd met talloze symbolen en aanwijzingen die hen leiden naar de werken van de beroemde kunstenaar Bernini. Ze ontdekken dat de Illuminati een meesterplan heeft om het Vaticaan te vernietigen tijdens een belangrijk conclaaf, waarbij de nieuwe paus gekozen zal worden.

Met behulp van hun kennis van symboliek en geschiedenis proberen Langdon en Vittoria de puzzelstukjes bij elkaar te leggen en de Illuminati te stoppen voordat het te laat is. Ze moeten de geheimen van de Vaticaanse archieven ontrafelen en de waarheid achterhalen achter de mysterieuze aanwijzingen die hen steeds dichter bij de waarheid brengen.

Het boek 'Het Bernini Mysterie' is een meeslepende thriller die de lezer meeneemt op een adembenemende reis door de straten van Rome. Dan Brown weeft op meesterlijke wijze historische feiten, kunst en symboliek samen met een spannend verhaal vol plotwendingen en intriges.

Met zijn vlotte schrijfstijl en gedetailleerde beschrijvingen weet Brown de lezer continu geboeid te houden. Het boek zit vol met verrassende onthullingen en cliffhangers, waardoor je steeds verder wilt lezen om te ontdekken hoe het verhaal zich ontvouwt.

'Het Bernini Mysterie' is een boek dat zowel liefhebbers van geschiedenis als van spannende thrillers zal aanspreken. Het combineert feiten en fictie op een boeiende manier en laat de lezer nadenken over de rol van religie, wetenschap en macht in de wereld.

Al met al is 'Het Bernini Mysterie' een meeslepende pageturner die je van begin tot eind in zijn greep houdt. Het is een boek dat je niet snel zult vergeten en dat je aan het denken zet over de mysteries die verborgen liggen in de kunst en geschiedenis van onze wereld.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'Dan Brown', :role=>'A01'}, {:name=>'Josephine Ruitenberg', :role=>'B06'}] - Het Bernini Mysterie