Simone van der Vlugt, S. van der Vlugt - Morgen ben ik weer thu

Schrijver:
Titel: Morgen ben ik weer thuis - Simone van der Vlugt
ISBN: 9789026332036
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Morgen ben ik weer thuis' is een spannende psychologische thriller geschreven door Simone van der Vlugt. Het boek vertelt het verhaal van de 34-jarige Lois, een succesvolle rechercheur bij de politie in Alkmaar.

Lois is een gedreven en toegewijde rechercheur die altijd haar werk op de eerste plaats zet. Ze is vastbesloten om de waarheid te achterhalen en gerechtigheid te laten zegevieren. Wanneer ze op een dag een melding krijgt van een vermissing, wordt ze geconfronteerd met een zaak die haar persoonlijk raakt.

De vermiste persoon is Inge, de beste vriendin van Lois. Inge is een alleenstaande moeder van twee kinderen en is spoorloos verdwenen. Lois is vastberaden om haar vriendin terug te vinden en begint een intensieve zoektocht. Terwijl ze de zaak onderzoekt, ontdekt ze steeds meer duistere geheimen uit het verleden van Inge.

Tijdens haar zoektocht wordt Lois geconfronteerd met verschillende verdachten en mogelijke motieven. Ze komt terecht in een web van leugens, bedrog en familiegeheimen. Langzaam maar zeker begint ze te beseffen dat niets is wat het lijkt en dat ze niemand kan vertrouwen.

Naarmate het verhaal vordert, wordt de spanning steeds verder opgebouwd. Lois wordt geconfronteerd met gevaarlijke situaties en moet haar eigen leven op het spel zetten om de waarheid te achterhalen. Ze wordt gedwongen om haar grenzen te verleggen en te vechten voor gerechtigheid.

'Morgen ben ik weer thuis' is een meeslepende thriller die de lezer vanaf het begin in zijn greep houdt. Simone van der Vlugt weet de spanning goed op te bouwen en de lezer telkens op het verkeerde been te zetten. Het boek zit vol met onverwachte wendingen en verrassende plot twists.

Daarnaast weet Van der Vlugt ook de personages goed uit te werken. Lois is een sterke en vastberaden vrouw, maar heeft ook haar eigen persoonlijke worstelingen. Haar karakter wordt goed neergezet en de lezer kan zich gemakkelijk met haar identificeren.

'Morgen ben ik weer thuis' is een boek dat je in één adem uitleest. Het is een spannende en meeslepende thriller met een sterke hoofdpersoon en een intrigerend plot. Simone van der Vlugt bewijst met dit boek opnieuw haar talent als thrillerauteur.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Simone van der Vlugt, S. van der Vlugt - Morgen ben ik weer thuis - Simone van der Vlugt