Bryson, Bill - Een huis vol / een kleine geschiedenis van het d

Schrijver:
Titel: Een huis vol / een kleine geschiedenis van het dagelijks leven
ISBN: 9789045074245
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: 2010, paperback, gebruikssporen, goed exemplaar
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Met hetzelfde enthousiasme en dezelfde nieuwsgierigheid als waarmee hij de geschiedenis van het leven op aarde beschreef, richt Bill Bryson zijn blik nu op de huiselijke wereld om zich heen.

Waarom zijn we van alle specerijen op aarde zo gehecht aan zout en peper? Waarom hebben vorken vier tanden en niet drie of vijf? En wat doet die rij zinloze knopen op de mouwen van een colbert? Een huis vol doorgrondt de geschiedenis van deze en andere huiselijke vanzelfsprekendheden aan de hand van een reis door Brysons eigen huis, van de ene kamer na de andere: de badkamer wordt de geschiedenis van de hygiƫne, dekeuken van het koken, de slaapkamer van seks, dood en slapen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bryson, Bill - Een huis vol / een kleine geschiedenis van het dagelijks leven