Daphne Deckers - Typisch Nederlands

Schrijver:
Titel: Typisch Nederlands
ISBN: 9789048818891
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheden: Goed - Gelezen.
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
'Ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om eens op chatsites van expatste gaan kijken wat zij nu eigenlijk "Typisch Nederlands" vinden. Nou, ikwilde dat ik het niet had gedaan! Het is behoorlijk ontnuchterend om telezen wat voor indruk buitenlandse werknemers van de Nederlandsevrouw hebben: bot, bitchy en bazig.'Als altijd is Daphne Deckers in haar columns bezig om te kijken wie wijmoderne Nederlanders zijn en hoe we ons gedragen. In deze bonteverzameling scherpe en humoristische observaties schrijft ze bijvoorbeeldover de straf van andermans vakantiefoto's, gezonde seks enschreeuwende ouders langs de lijn. Ook de smaakvolle Nederlandsekledingregels komen aan bod ('Als je al laag bent van voren, mag je nietook nog kort van onderen.') én de vraag waarom er altijd minder sokkenuit de droger komen dan er in zijn gegaan. Met Typisch Nederlands laatDaphne Deckers opnieuw zien waarom ze al meer dan tien jaar de bestgelezen columniste van Nederland is!
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.