Valentijn Hoogenkamp - Antiboy

Schrijver:
Titel: Antiboy
ISBN: 9789403174914
Uitgever: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een persoonlijk essay over leven, dood en vrijheid.
Provocatief en ontroerend.

Als Antiboy vanwege een genafwijking een borstamputatie moetondergaan beseft hij: nu hoef ik niet langer als vrouw te leven.Dit stuit op verwarring bij artsen, vrienden, familie en zijn geliefde.Was dit verlangen altijd al aanwezig? Het veroorzaaktharde confrontaties met het verleden en zijn naasten, die nietlos kunnen komen van de persoon die zij dachten te kennen.Omgeven door rouw en verlies gaat Antiboy op zoek naar deultieme vrijheid om zichzelf te mogen zijn.
Antiboy is een coming of gender, een poëtisch verhaal over verliesen vrijheid vinden in verandering. Antiboy speelt zich af ophet slordige kruispunt tussen gender en geaardheid, rollenpatronenen relaties.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.