Portway - Grote treinreizen (3e dr)

Schrijver:
Titel: Grote treinreizen (3e dr)
ISBN: 9789062912551
Uitgever: BBNC Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Heeft u er nooit van gedroomd: reizen met de Trans-Siberië Expres, de Orient Expres of een reis door de Andes op het hoogste spoorwegnet ter wereld? Op mensen die van reizen houden, hebben de grote internationale treinen altijd een magische aantrekkingskracht uitgeoefend. De ware reiziger laat zich niet afschrikken door een reis van duizenden kilometers en een dagenlang verblijf in een coupé. Integendeel, hem gaat het om het avontuur van het reizen: onderweg zijn, in een landschap dat voorbijglijdt, met een voortdurend wisselend reisgezelschap, en dan aankomen om weer te kunnen vertrekken...
Christopher Portway is zo'n gepassioneerd treinreiziger. In Grote treinreizen reist u met hem mee op de grote internationale spoortrajecten, maar ook in kleine boemeltreintjes in Azië. Afrika en Zuid-Amerika. Hij vertelt onder meer over zijn ontmoetingen in de trein met vriendelijke Turken, nieuwsgierige Russen en wantrouwige Albaniërs; over zijn reis naar New Delhi in een overbevolkte trein; over zijn avonturen in Cuzco, Kampala en Khaborovsk. Zijn persoonlijke ervaringen, afgewisseld met impressies van landen en culturen, historische achtergronden van treinen en trajecten, geven een rijk geschakeerd beeld van het reizen per trein over lange afstanden in verre, vreemde landen. Christopher Portway heeft tal van nuttige tips voor toekomstige reizigers. Bovendien heeft hij in zijn boek kaarten opgenomen van de beschreven reisroutes.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Portway - Grote treinreizen (3e dr)