nvt - Scheepshistorie 6

Schrijver:
Titel: Scheepshistorie 6
ISBN: 9789086160327
Uitgever: Lanasta
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 20,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit extra dikke (80 pagina's) nummer van Scheepshistorie:
•De Zwarte Zee II tijdens de WO-II, een bijzonder verhaal van het schip in geallieerde dienst, en een bijzonder model in het Sleepvaartmuseum in Maassluis. Door drs. C. de Haas.
•De Dammes Erve, een eigentijds model van een Vlaardinger vishoeker, een topstuk uit de collectie van het Vlaardings Visserijmuseum, met een uitgebreide toelichting van het schip, haar uitrusting, en de Noordzeevisserij met het koekwant in de negentiende eeuw. Door dr. A.A. Poldervaart en B. Hendriks.
•Varen waar geen water is, de Berkel zomp van schipper Jans te Berge, een bijzonder scheepstype van de binnenvaart in het Twentse land in de negentiende eeuw en twintigste eeuw. Door dr.G.J. Schutten.
•De restauratie van de eigentijdse boeier ‘t-Fortuin, een bijzonder en buitengewoon fraai model van een luxe jacht uit de negentiende eeuw. Door C. Emke

Samen met de nieuwe aanwinst van het Dordrechts Museum, het zeventiende eeuwse schilderij van Jan van Goyen ‘Gezicht op Dordrecht’, en een kort verhaal over de bekendste vuurtoren van Nederland, het ‘Paard van Marken’, is dit nummer van Scheepshistorie Nr.6 een bijzondere uitgave in de serie scheepsportretten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

nvt - Scheepshistorie 6