[{:name=>'Marianne Lumb', :role=>'A01'}, {:name=>'', :role=>'A01'}, {:

Schrijver:
Titel: Keukenhandboek snijtechnieken
ISBN: 9789048302291
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ‘ingrediënten’ in elk recept - als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of u nu een ui snippert, een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe u met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt.Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken.Gedetailleerde foto’s en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond - met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'Marianne Lumb', :role=>'A01'}, {:name=>'', :role=>'A01'}, {:name=>'Maaike Rijst', :role=>'A12'}] - Keukenhandboek snijtechnieken