Herman Couperus, Hans Oomis - Praktische levensverzekeringswisk

Schrijver:
Titel: Praktische levensverzekeringswiskunde
ISBN: 9789001820664
Uitgever: Noordhoff
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 58,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Praktische levensverzekeringswiskunde 1e druk is een boek van Herman Couperus uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001820664

Praktische levensverzekeringswiskunde met Excel is een toegankelijk studieboek over de beginselen van de levensverzekeringswiskunde of levenactuariaat. De leerstof voldoet aan de eindtermen opgesteld door de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding 2008 met update 2011 en is dus bij uitstek geschikt om gebruikt te worden in de diverse accountancy opleidingen. Maar de doelgroep is breder, dit boek is tevens geschikt voor alle aspirant professionals in de levensverzekerings- en pensioenwereld. Dus ook voor de aspirant-actuaris, pensioenadviseur en verzekeringsspecialist.

Het boek gaat uit van de hedendaagse inzichten in de materie. Om dit mogelijk te maken wordt een Excelbestand met voorgeprogrammeerde actuariële functies de meeste bestaande verzekeringen doorgerekend worden.

Dit boek sluit aan bij de dagelijkse werkzaamheden van de genoemde professionals. Zij beoefenen hun vak met behulp van (op maat gemaakte) professionele software. De functies uit het Excelbestand worden ingezet om vereenvoudigd dit soort software te stimuleren.

In de theorie is veel aandacht besteed aan duidelijk uitgewerkte voorbeelden waarmee in de opgaven zelf geoefend kan worden. Hierdoor sluiten de theorie en de opgaven goed op elkaar aan. De opgaven worden gemaakt met behulp van de Excelfuncties. Vergis u niet, ook met goed gereedschap vergt het maken van de opgaven denkwerk! Wel hebben de opgaven in de loop van het boek een stijgende moeilijkheidgraad. Het begint relatief eenvoudig terwijl de laatste opgaven al aardig aan de echte praktijk raken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herman Couperus, Hans Oomis - Praktische levensverzekeringswiskunde