Y.H. Gramsbergen-Hoogland, H. Blom - Conflicten in organisaties

Schrijver:
Titel: Conflicten in organisaties
ISBN: 9789001794712
Uitgever: Noordhoff
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 9,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Conflicten in organisaties 2e druk is een boek van Y.H. Gramsbergen-Hoogland uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001794712

Binnen elke organisatie ontstaan zo nu en dan conflicten. Het doel van Conflicten in organisaties is theoretische inzichten over conflicten te vergroten en vaardigheden aan te reiken om daar beter mee om te gaan. Dit boek behandelt een algemeen theoretisch kader, daarna een deel met praktische adviezen voor het aanleren van vaardigheden (o.a. een gespreksmodel) en een deel met specifieke toepassingen (zoals onderhandelen, mediation, omgaan met ongewenst gedrag en cultuurverschillen).

Het hoofdstuk over Mediation is uitgebreid met het onderwerp bemiddeling in de verschillende stadia van een conflict. Of en op welke wijze een mediator zijn werk kan doen hangt namelijk af van het stadium waarin het conflict zich bevindt. Tevens wordt in hoofdstuk 7 (Ongewenst gedrag op de werkplek) nu ook ongewenst gedrag behandeld dat van buiten de organisatie komt. Het gaat hier met name om interventiemethoden bij de behandeling van agressieve cli nten.

Het boek is naast voor studenten ook geschreven voor professionals die hun kennis en vaardigheden bij het omgaan met conflicten willen vergroten.

Drs. Y.H. Gramsbergen-Hoogland is persoonlijkheidspsycholoog en heeft ervaring in het opzetten en uitvoeren van trainingen in communicatieve vaardigheden. Dr. H. Blom is communicatietrainer, adviseur intercultureel personeelswerk en Gesch ftsf hrer van de Stenden University Berlin (SUB). Prof. dr. H.T. van der Molen is hoogleraar psychologie aan het instituut voor Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft jarenlange ervaring in opzet, uitvoering en evaluatie van trainingen in professionele vaardigheden. Alle drie de auteurs hebben meerdere publicaties op hun naam staan.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Y.H. Gramsbergen-Hoogland, H. Blom - Conflicten in organisaties