Benchi - De transparante mens - Het universele principe - Deel

Schrijver:
Titel: De transparante mens - Het universele principe - Deel II / 2
ISBN: 9789076958965
Taal: Nederlands
Uitgever: Gopher B.V.
Bijzonderheden: 255pp, paperback, naam voorin boek, verder in nieuwstaat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het grote aanbod van esoterische- en spirituele boeken is het opvallende tweede werk van Benchi op de markt verschenen, met de titel: `De Transparante Mens`. In dit boek beschrijft Benchi de grote verwarring over het Godsprincipe. Het Godsprincipe, dat enerzijds voor velen houvast gaf en nog steeds geeft, maar anderzijds ook een hoop angsten, ellende en oorlogen heeft opgeleverd en nog steeds oplevert.

Doordat elke groepering het Godsprincipe een eigen naam gaf en het ook op eigen wijze symboliseerde, is er verdeeldheid onder de mensen ontstaan. Het allerergste vindt Benchi dat men het geloof in het Godsprincipe als een wetenschap hanteert en het zelfs als een politiek middel gebruikt. Hij legt in dit boek uit hoe zelfs in de hulpverlening deze onduidelijke wetenschap het machtsmiddel is geworden om hulpzoekenden in de greep te houden.

In `De Transparante Mens` wordt de lezer een blik gegund in de wereld van Benchi, die hij heeft mogen ontdekken door de `Universele bril` op te zetten en zo de mensheid te bestuderen. Men zal beslist het gevoel krijgen, dat de puzzeldeeltjes van het leven op hun plaats vallen, hetgeen zeer zeker een nuchtere kijk op de eigen problematiek kan opleveren.

Dit boek is een welkome aanvulling op het eerste werk van Benchi met de titel: `Het Universele Principe, de sleutel tot innerlijke vrijheid`. Als u die sleutel zoekt en deze ook wilt leren gebruiken, dan zult ook u kunnen genieten van innerlijke vrijheid. Dat betekent, dat u voortaan instaat zult zijn `Nee!` te zeggen tegen dat `moeten` en al die opgelegde, door mensen bedachte, verplichtingen.

Wanneer u eenmaal inziet, dat er een onderscheid is tussen maatschappelijke en kerkelijke wetten, zult u er geen moeite meer mee hebben zich aan de eerste te houden, maar voortaan zelf te bepalen wat er met uw lichaam en uw leven gebeurt! Kortom, een boek om in huis te hebben of het aan een vriend of vriendin in nood te geven.
Verder lezen

Wi(e)lskracht Books uit Mierlo

particulier

Logo Wi(e)lskracht Books

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Benchi - De transparante mens - Het universele principe - Deel II / 2

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wi(e)lskracht Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wi(e)lskracht Books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wi(e)lskracht Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wi(e)lskracht Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wi(e)lskracht Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.