Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Hamecourt, P. d' & Klotchkova, Julia - Moskou is een Gekkenhuis

Schrijver:
Titel: Moskou is een Gekkenhuis - Verhalen over een Wereldstad & Leven als God in Rusland
ISBN: 9789054292289
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij De Conserve
Bijzonderheden: Twee boeken: 2006, 199 Pagina's, 2008, 123 Pagina's, Beide Paperback en beide in Goede conditie
Prijs: € 7,05
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De journalistiek voerde Peter d'Hamecourt over de hele wereld, sinds 1989 vestigde hij zich Moskou.
Zijn werkterrein beslaat de hele, voormalige Sovjet-Unie en brengt hem soms daarbuiten. Moskou was, is en blijft het centrum van een wereldrijk. Moskou is er voor Moskovieten, bezoekers worden slechts geduld. Moskou is groots, meeslepend, extravagant en een van de duurste steden ter wereld. Moskou vestigt het ene na het andere kapitalistische record en kent de enige stadsdictatuur ter wereld. Moskou pronkt met zijn architectonische verleden, maar gaat er ook slordig mee om. Moskou is wat het is: onvriendelijk, robuust, maar verbergt voor wie op onderzoek uitgaat achter die facade een gloed van warmte. Moskou is het Kremlin met een stad als aanhangsel. Moskou is een gokparadijs dat Las Vegas naar de kroon steekt. Moskou is een reservaat van een haastig nerveus leven, een gekkenhuis.

Daarnaast een tweede boek dat hij samen met zijn vrouw Julia Klotchkova geschreven heeft: Leven als een God in Rusland.
Verder lezen

Boekhandel Kralingen

particulier

Boekhandel Kralingen uit Rotterdam

Logo Boekhandel Kralingen

De boeken die door 'Boekhandel' Kralingen worden aangeboden komen allemaal uit een privé verzameling, ze zijn met zorg op conditie en versie uitgekozen en hebben buiten direct bereik van zonnestralen gestaan.
Een deel van de collectie betreft (veelal gebonden) boeken over Schilderkunst uit o.a. de Gouden Eeuw. Als u naar de collectie van 'Boekhandel' Kralingen gaat en zoekt op 'schilderkunst' heeft u zelf een goed overzicht hiervan.
Voor de verzending van de boeken zijn de Post.nl en DHL tarieven opgenomen (€ 3,65 voor een boek dat door de brievenbus kan en € 6,95 voor boeken die dat niet kunnen). De boeken worden gratis in Rotterdam Centrum en Rotterdam Oost bezorgd.
Voor vragen kunt u mij bereiken via koos.logger@gmail.com. U krijgt gegarandeerd binnen maximaal 48 uur een reactie op uw vraag of bestelling.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hamecourt, P. d' & Klotchkova, Julia - Moskou is een Gekkenhuis - Verhalen over een Wereldstad & Leven als God in Rusland Hamecourt, P. d' & Klotchkova, Julia - Moskou is een Gekkenhuis - Verhalen over een Wereldstad & Leven als God in Rusland Hamecourt, P. d' & Klotchkova, Julia - Moskou is een Gekkenhuis - Verhalen over een Wereldstad & Leven als God in Rusland Hamecourt, P. d' & Klotchkova, Julia - Moskou is een Gekkenhuis - Verhalen over een Wereldstad & Leven als God in Rusland