Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Oelitskaja, Ljoedmila - Vrouwenleugens

Schrijver:
Titel: Vrouwenleugens
ISBN: 9789044509717
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: 2007, Harde kaft, Stofomslag, 159 Pagina's, Ongelezen en dus uitstekende staat
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Vertaald door Arie van der Ent.

Zjenja is een vrouw die snel vertrouwen wekt. Zo vertelt vakantiekennisje Irene haar meteen de tragische levensgeschiedenis met vier overleden kindjes. Zjenja is vol medeleven, tot ze verneemt dat niets van het hele verhaal waar is.

Als ze voor een documentaire over het leven van Russische prostituees in Zwitserland onderzoek doet, ontdekt ze tot haar stomme verbazing dat ieder meisje bijna hetzelfde verhaal vertelt: van de stiefvader die haar aanrandde, van de vriend die haar aan een vrouwenhandelaar overdroeg en van de rijke bankier met wie ze binnenkort zal trouwen.
Zjenja biedt een luisterend oor aan alle vrouwen die naar haar toe komen met hun dromen, fantasieën en leugens, waarin hun bescheiden leven tot ongekende hoogte lijkt te stijgen. Tot Zjenja op een dag eigenhandig het noodlot bespoedigt en ze zelf ‘de kunst om te leven’ opnieuw moet aanleren.
Verder lezen

Boekhandel Kralingen

particulier

Boekhandel Kralingen uit Rotterdam

Logo Boekhandel Kralingen

De boeken die door 'Boekhandel' Kralingen worden aangeboden komen allemaal uit een privé verzameling, ze zijn met zorg op conditie en versie uitgekozen en hebben buiten direct bereik van zonnestralen gestaan.
Een deel van de collectie betreft (veelal gebonden) boeken over Schilderkunst uit o.a. de Gouden Eeuw. Als u naar de collectie van 'Boekhandel' Kralingen gaat en zoekt op 'schilderkunst' heeft u zelf een goed overzicht hiervan.
Voor de verzending van de boeken zijn de Post.nl en DHL tarieven opgenomen (€ 3,65 voor een boek dat door de brievenbus kan en € 6,95 voor boeken die dat niet kunnen). De boeken worden gratis in Rotterdam Centrum en Rotterdam Oost bezorgd.
Voor vragen kunt u mij bereiken via koos.logger@gmail.com. U krijgt gegarandeerd binnen maximaal 48 uur een reactie op uw vraag of bestelling.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oelitskaja, Ljoedmila - Vrouwenleugens Oelitskaja, Ljoedmila - Vrouwenleugens Oelitskaja, Ljoedmila - Vrouwenleugens