Karin Slaughter - Genesis

Schrijver:
Titel: Genesis
ISBN: 9789402707588
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Ingenieuze plots en razend spannend: dit is deel 3 in de Will Trent-reeks van de Queen of Crime.
 
Een zwaar toegetakelde vrouw wordt binnengebracht op de Spoedeisende Hulp van een ziekenhuis in Atlanta, waar Sara Linton zojuist als arts is begonnen. Ze besluit om samen met Will Trent en agente Faith Mitchell te achterhalen wat er is gebeurd. Midden in de bossen ontdekken ze een ondergrondse martelkamer, met daarin het verminkte lichaam van een vrouw. Als kort hierop weer een vrouw verdwijnt, wordt duidelijk dat de sadistische moordenaar niet van plan is te stoppen…
 
Dit onovertroffen meesterwerk toont het menselijk kwaad in zijn puurste vorm. Slaughter is als geen ander in staat om ijzersterke personages te combineren met een bloedstollende spanning tot de laatste pagina.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.