[{:name=>'S. Bral', :role=>'A01'}, {:name=>'M. Rueb', :role=>'A01'}, {

Schrijver:
Titel: Ut Groen-Geile Boekie
ISBN: 9789080645356
Uitgever: Kap Nah bv
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 15,60
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ut NIEUWE Groen-Geile Boekie Waarom is het Haags de moeder van alle talen? Wat betekent 'un baum sâhze'? Hoe scheld je iemand verrot - op z'n Haags? Ut Groen-Geile Boekie geeft antwoord op al deze en vele andere vragen.Deze taalbijbel is onmisbaar voor iedereen die zich, al dan niet vrijwillig, door Den Haag begeeft. Een ideaal cadeau voor nieuwe bewoners - en een liefdesverklaring voor hen die er al wonen. Deze geheel herziene jubileum-uitgave bevat 100% meer Haagse humor dan de vorige editie!Op deze site vindt je voorbeelden uit de hoofdstukken van het boek - maar niet van alle hoofdstukken! Uiteraard is het boek veel dikker (en trouwens ook platter).Volledig herziene uitgave 2008 De eerste uitgave van Ut Groen-Geile Boekie is alweer tien jaar oud. Daarnaast was de voorraad gewoon op. Daarom besloten de auteurs om dit fenomenale naslagwerk - dat in geen huishouden mag ontbreken - ernstig tegen de loep te houden. Er bleek een behoorlijke behoefte aan renovatie en restauratiewerkzaamheden van de teksten en tekeningen. Zodoende is in deze uitgave een heleboel veranderd - net als in Den Haag zelf.Alle hoofdstukken zijn vernieuwd en herschreven. Alle tekeningen, waarvan vele nieuwe, zijn foel-collâh. De woordenlijst is geheel herzien, net als de Scheldwèzâh. Er is, op veler verzoek, een inburgeringscursus toegevoegd. Kortom: dit is het enige echte handboek voor de Haagstalige. Met deze nieuwe versie van Ut Groen-Geile Boekie komt de vorige editie volledig te vervallen. Geef 'm aan je hond of smeer 'm in je haar.P.S. De auteurs aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen die u en/of uw spraakorgaan mogelijk ondervinden naar aanleiding van deze uitgave.In Ut Nieuwe Groen-Geile Boekie vindt je onder andere:de uitgebreide officiële spellingsregels voor het Haagseen verklarende woordenlijsttal van Haagse uitdrukkingen en gezegdes'geile' pagina's met verboden taalgebruikvele illustraties van Haagse Harry en zijn stadsgenoten, zodat het boek ook leesbaar is voor analfabetende Scheldwijzer, waarmee u op een unieke manier uw eigen favoriete Haagse compliment kunt samenstellende enige echte inburgeringscursusWaarschuwing: dit boek en de voorbeelden op deze website bevat schokkend taalgebruik (niet te wènag auk!) en zijn niet zo heel erg geschikt voor kinideren onder 12 jaar of volwassenen met een vergelijkbaar denkniveau!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'S. Bral', :role=>'A01'}, {:name=>'M. Rueb', :role=>'A01'}, {:name=>'M. Rueb', :role=>'A12'}, {:name=>'R.J. Rueb', :role=>'A01'}] - Ut Groen-Geile Boekie