Remko Meddeler - Verleiding

Schrijver:
Titel: Verleiding
ISBN: 9789461090935
Uitgever: De Crime Compagnie
Bijzonderheden: Goed - gelezen
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Hij keek op en lachte naar Alexandra, die onmiddellijk een zindering door haar lijf voelde gaan. Die blauwe ogen, die fijne lachrimpels, het schuine trekje rond zijn mond. Meteen, de allereerste keer dat ze hem zag, had hij dat bij haar gedaan: iets losgemaakt dat ze van zichzelf niet kende. Lust op het eerste gezicht.Foute mannen doen het goed in vrouwenthrillers. Het genre is er zelfs groot mee geworden. En foute mannen bestaan niet zonder een flinke dosis seksuele spanning. In navolging van de hype rondom de trilogie Vijftig Tinten Grijs, schrijven de Ladies of Crime & hun partners een spannend kort verhaal met een vleugje erotiek. Met bijdragen van Isa Maron, Judith Visser, Tupla M., Svea Ersson, Linda Jansma, Marelle Boersma, Marianne en Theo Hoogstraaten, Kortsmit & Lotz, Candy Brouwer, Anita Larkens, Suzanne Buis, Hannah Kuipers en Anne Nicolai.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.