L. Alsamari - Weg uit Irak

Schrijver:
Titel: Weg uit Irak
ISBN: 9789044320688
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - gelezen
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Op zijn achttiende wordt Lewis Alsamari ingelijfd bij het Iraakse leger. Als zijn superieuren merken dat hij Engels kan spreken, wordt Lewis geselecteerd om te dienen in het geheime elitekorps van Saddam Hoessein. Lewis kan het aanbod niet weigeren, maar heeft heel andere plannen voor zijn toekomst. Daarom rest hem slechts één optie: zijn geboorteland ontvluchten, met achterlating van zijn familie.
Als Lewis 's nachts onder het prikkeldraad van zijn legerkamp door kruipt, wordt hij in zijn been geschoten. In het pikdonker maakt hij met een groep bedoeïenen een afmattende tocht door de woestijn. Op het nippertje ontkomen aan uitgehongerde wolven, passeert hij de grens met Jordanië en krijgt uiteindelijk asiel in Engeland.
Nu moet hij een plan bedenken om zijn moeder, broer en zus te redden, die door de veiligheidsdiensten gevangen zijn gezet in Abu Graib. Daar heeft hij geld voor nodig, véél geld...
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.