Marion van Diemen - Motjes ontdekking

Schrijver:
Titel: Motjes ontdekking
ISBN: 9789492094100
Uitgever: Act On Virtues
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 26,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Midden in een prachtige tuin vol mooie bloemen staat een groot huis. Zowel binnen als buiten is iedereen druk bezig. De tuinman knipt de heg. De jongen bekijkt de bloemen in de tuin. De schoonmaakster wast de ramen. De naaister maakt nieuwe gordijnen. De vrouw van het huis is verdiept in een boek.
Op zolder is ook iemand bezig. Het is Motje. Met smaak knabbelt hij aan jurken, broeken en jassen. Hij woont al één miljoen driehonderdvijfennegentig duizend hapjes op zolder, zonder dat iemand dat weet.
Op een dag wordt Motje ontdekt. Iedereen komt naar de zolder om de schade die hij heeft aangericht te bekijken. Hoe loopt dit af voor Motje?
Marion van Diemen schreef een verhaal met meerdere lagen. Motjes ontdekking biedt zowel kinderen als volwassenen inspiratie bij vragen zoals:
* Wat vind ik leuk om te doen?
* Wat is mijn talent?
* Is mijn talent zichtbaar voor anderen?
* Hoe kan ik mijn talent ontwikkelen?
Meer dan een prentenboek voor kinderen:
''In wezen is het verhaal van Motje een 'levenspad' verhaal met een boodschap, zoals alle oude verhalen en sprookjes. Daarin loop je door een soort vaste cyclus van stappen, gaan er dingen fout en loopt het uiteindelijk anders af. Zo kun je ook naar je eigen leven kijken. Maar wat ik met Motjes verhaal visueel heb willen maken, is het bepalen van jouw eigen positie. Waar sta jij op dit moment? Ben je nog onbewust van je talent? Zit je in tweestrijd? Volg je je hart of laat je je leiden door angst? Met praten daarover kun je een heel eind komen, maar met deze beelden wordt het meteen een stuk helderder,'' aldus Marion van Diemen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marion van Diemen - Motjes ontdekking