Highmore Sims, N. - Workshops / de complete handleiding voor ge

Schrijver:
Titel: Workshops / de complete handleiding voor geweldige workshops
ISBN: 9789043013147
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Benelux
Bijzonderheden: 2007, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Vroeg of laat moet iedere manager wel eens een training, workshop of meeting leiden; de meeste mensen vinden dat geen pretje. Hoe kun je een onvergetelijke workshop maken die ook leuk is om te leiden? En hoe weet je dat het ook leidt tot de gewenste resultaten? Dit boek is bedoeld voor drukke managers. Het geeft een eenvoudig stappenplan dat resulteert in het geven van een leuke en effectieve workshop. Het is onderhoudend en aanstekelijk geschreven en de auteur heeft door de jaren heen bewezen dat haar methode echt werkt.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Highmore Sims, N. - Workshops / de complete handleiding voor geweldige workshops Highmore Sims, N. - Workshops / de complete handleiding voor geweldige workshops