Winkelaar, Piet - Altijd duurt alles maar even / verslag van ee

Schrijver:
Titel: Altijd duurt alles maar even / verslag van een reis
ISBN: 9789066658479
Taal: Nederlands
Uitgever: Scrivare
Bijzonderheden: 2007, paperback, goed exemplaar
Beschikbaar: 11 exemplaren
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is een verhaal over een reis naar Bourgondiƫ, een pelgrimage, waarbij de tocht zelf belangrijker is dan het eindpunt. In het voorjaar van 1990 gaat de hoofdpersoon, Guus, met twee vrienden op reis. De een herinnert hem aan vroeger, hoe hij als kind was en dacht. De ander wijst hem op mogelijkheden in de toekomst, hoe hij zou kunnen worden. Verleden en toekomst spelen hier een centrale rol omdat ze zowel een voorwaarde als een hindernis vormen om toegang te krijgen tot het nu.

Op indringende wijze wordt de kortstondigheid en contingentie geschetst van een reis die tegelijk staat voor een levensweg, waar vergezichten komen en gaan, gebeurtenissen elkaar afwisselen en de schitterende werkelijkheid voortdurend hand in hand gaat met wat haar weer teniet doet. Altijd duurt alles maar even.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Winkelaar, Piet - Altijd duurt alles maar even / verslag van een reis Winkelaar, Piet - Altijd duurt alles maar even / verslag van een reis