Van Middelaar - Zwerfstenen in het zand

Schrijver:
Titel: Zwerfstenen in het zand
ISBN: 9789024289554
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wanneer Piet van Middelaar ergens wandelt, kan het gebeuren dat hij zich plotseling bukt om een steentje, een zwerfkeitje, op te rapen. Soms laat hij het al gauw weer vallen, soms bewaart hij zo'n steentje ook en voegt hij het bij zijn verzameling.
Het beeld van de zwerfstenen is typerend voor de aard van dit jaarboek. Naar vorm, kleur en inhoud bevat het nogal uiteenlopende stenen. Het kunnen heel gewone stenen zijn - over een vaas, een walnoot of een veertje. Wel gaat het daarbij steeds om een symbolische meerwaarde. In elke maand zijn ook teksten te vinden over deugden als wellevendheid. edelmoedigheid en eenvoud.

Zwerfstenen in het zand is een steeds weer boeiende en verrijkende collage van natuurervaringen, lichaamsbeleving en levensbeelden, bespiegelingen, mijmeringen, gedichten, en literatuurfragmenten. Voortdurend zijn er bewegingen merkbaar tussen de innerlijke wereld van de auteur en de uiterlijke wereld om hem heen.
Voor elke eerste dag van de maand maakte Piet van Middelaar een illustratie met een tekst, zodat het lopen door het zand ook meer is dan alleen woorden oprapen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Van Middelaar - Zwerfstenen in het zand