Broeke, Mirjam van den & Wind, Femmetje de - Wat wil de vrouw?

Schrijver:
Titel: Wat wil de vrouw? / de beste handleiding voor mannen die willen scoren bij de andere sekse
ISBN: 9789044619119
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 2011, softcover, goed exemplaar
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Alles wat je als man moet weten over vrouwen.

Freud vroeg zich een eeuw geleden af: 'Was will das Weib?' Een rake vraag, vinden Mirjam van den Broeke en Femmetje de Wind, waar de meeste mannen nog steeds geen antwoord op hebben gevonden.

Daar brengen Van den Broeke en De Wind verandering in. Na het overweldigende succes van Wat wil de man? komen zij nu eindelijk de man tegemoet. In Wat wil de vrouw? geven zij een inkijkje in het brein van de vrouw anno nu. Aan de hand van 101 essentiële vragen en antwoorden bieden ze de man bruikbare richtlijnen in de door hormonen overgoten wereld van de vrouw. Praktische thema's komen aan bod, zoals: Hoe versier je een vrouw? Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan mannen? Hoe maak je een onvergetelijke indruk in bed? Hoe voorkom je dat ze haar zoveelste zeursalvo ten gehore brengt? Hoe weet je dat ze een orgasme faket?

Wat wil de vrouw? is het hilarische vervolg op de bestseller Wat wil de man? en hoort thuis in de bibliotheek van iedere man die meer grip wil krijgen op de andere sekse.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broeke, Mirjam van den & Wind, Femmetje de - Wat wil de vrouw? / de beste handleiding voor mannen die willen scoren bij de andere sekse