Wienese, Ineke - Troost voor tranen / rouw- en verliesverwerkin

Schrijver:
Titel: Troost voor tranen / rouw- en verliesverwerking bij jongeren uit verschillende culturen
ISBN: 9789025961084
Taal: Nederlands
Uitgever: Ten Have
Bijzonderheden: 2010, paperback, gebruikssporen, rug licht beschadigd, redelijk goed exemplaar
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Omgaan met verlies en verdriet hangt samen met cultuur en religie. Jongeren met een niet-Nederlandse afkomst kunnen daardoor in hun rouwproces op onbegrip stuiten.

In dit boek komen 22 jongeren aan het woord, allen kinderen van ouders met een niet-Nederlandse afkomst. Zij vertellen openhartig over het overlijden van gezinsleden, familieleden of vrienden en over hun rouwproces, dat sterk bepaald wordt door hun achtergrond. Hun wortels liggen in landen als Suriname, Turkije, Marokko en China, waar de familie in het leven van jongeren een belangrijke rol speelt.
Ineke Wienese vroeg aan hen hoe het verlies hun dagelijks leven beïnvloedde, hoe ze hun verdriet verwerkten, welke invloed de thuiscultuur had en welke dromen of tekens ze kregen. De verhalen worden afgewisseld met gedichten en informatie over culturele gebruiken.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wienese, Ineke - Troost voor tranen / rouw- en verliesverwerking bij jongeren uit verschillende culturen Wienese, Ineke - Troost voor tranen / rouw- en verliesverwerking bij jongeren uit verschillende culturen