Gaarder, Tommes - alsof we door het water braken - gedichten ov

Schrijver:
Titel: alsof we door het water braken - gedichten over verlies en gestolde rouw
ISBN: 9789083257037
Taal: Nederlands
Uitgever: aquaZZ
Bijzonderheden: 2022, Paperback, ezelsoor aan cover, goed exemplaar
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Op 11-jarige leeftijd verliest Tommes zijn moeder na een zeer kort ziektebed. Zijn gezin heeft hierop geen antwoord: zijn vader, zijn broer, zijn zusje en hijzelf spreken niet of nauwelijks over hun verlies en verdriet. In de jaren hierna zoekt Tommes naar zijn rouw en zijn identiteit als kind van een overleden moeder. toen mijn moeder stierf brak ik niet. misschien was ik te jong, te dwars, had ik geen voorbeeld. hoe dan ook, ik ervoer geen gemis, was hoogstens verbaasd hoe niet- beschadigd ik me voelde. 'alsof we door het water braken' is een bundel in vier afdelingen: zwart, hout, groen en wit. Hier speelt het drama zich steeds opnieuw af, met uiteenlopende uitkomsten van verslagenheid of hoop. De verschillende stadia van rouw komen voorbij, maar laten zich niet in een opgeruimd plot vangen. Zo wordt een vorm gegeven aan de verwarring die rouw heet en de dwalende zoektocht naar een nieuwe identiteit als overlever en achterblijver.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gaarder, Tommes - alsof we door het water braken - gedichten over verlies en gestolde rouw Gaarder, Tommes - alsof we door het water braken - gedichten over verlies en gestolde rouw