Streuvels, Stijn - Langs de wegen

Schrijver:
Titel: Langs de wegen
Taal: Nederlands
Uitgever: L.J. Veen, Amsterdam
Bijzonderheden: z.j. (ca. 1915), tweede druk, (IV), 258+2 blz., originele blauwlinnen uitgeversband met lichtblauw-gouden sieropdruk, uiteinden van de rug en hoekje minimaal beschadigd, blz. vooral in de marge roestplekjes
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)

Lilith uit Den Bosch

zakelijk

Logo Lilith

Beste Boekenliefhebber
Fijn dat u een kijkje neemt in ons boekwinkeltje Lilith in Den Bosch.
Wij reageren altijd zo snel mogelijk op bestellingen. Heeft u binnen drie dagen geen reactie van ons ontvangen dan is onze nota mogelijk in uw spam-box (ongewenste email) geland.
We streven naar zo goed mogelijke beschrijvingen van de boeken. Kleine onvolkomenheden als potloodmarkeringen of namen en stempels van vorige eigenaren worden niet altijd vermeld. Wilt u zekerheid over de kwaliteit van een boek, dan kunt u ons daarover mailen. Op verzoek sturen we extra foto's.
Voor boeken die als brievenbuspakket binnen Nederland kunnen worden verstuurd bedragen de verzendkosten 3,85 euro (PostNL) Verzenden van boeken binnen Nederland per pakketpost kost 7,70 euro. Wilt u kiezen voor een andere besteldienst, laat het ons weten. Ophalen van boeken is mogelijk na afspraak.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Streuvels, Stijn - Langs de wegen Streuvels, Stijn - Langs de wegen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lilith

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Lilith
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Antiquariaat Lilith
  Kamer van Koophandel nummer: 16071126
  NL001306822B22
 • Na uw bestelling ontvangen u en Lilith een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lilith vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Lilith kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.