Criado Perez, Caroline - Invisible Women. Exposing Data Bias in

Schrijver:
Titel: Invisible Women. Exposing Data Bias in a World Designed for Men
ISBN: 9781784741723
Taal: Engels
Uitgever: London 2019 Chatto & Windus
Bijzonderheden: 412 pp, gebonden met stofomslag, als nieuw
Prijs: € 22,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een belangwekkend boek door een beroemd strijdster voor vrouwenrechten en de zichtbaarheid van vrouwen. Criado Perez geeft een indringende analyse van hoezeer onze kennis (medische kennis, risico-inschatting, kledingmaten, de inrichting van de werkplek, enzovoort) is gebaseerd op onderzoek naar de helft van de mensheid: de mannelijke helft. Het simpele gebrek aan gegevens over vrouwen betekent dat zij moeten leven in een maatschappij waarin zij automatisch in een achterstandspositie zitten, of erger, die voor hen levensverkortend is ingericht. Voor wie denkt dat het zo'n vaart wel niet zal lopen: 70 pagina's annotatie die doorleiden naar literatuur die laat zien dat het wél zo'n vaart loopt.
Verder lezen

libristo uit Delft

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij libristo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met libristo
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Naerebout / Pauper Press / Libristo
  Kamer van Koophandel nummer: 28088665
  NL001278756B28
 • Na uw bestelling ontvangen u en libristo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van libristo vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • libristo kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.