Hardy, Thomas - Leven en dood van de Burgemeester van Casterbri

Schrijver:
Titel: Leven en dood van de Burgemeester van Casterbridge. Een verhaal over een man met karakter
ISBN: 9789027491190
Taal: Nederlands
Uitgever: Utrecht 1979 Uitgeverij Het Spectrum (Prisma Klassieken 19)
Bijzonderheden: Gebonden in blauwe linnen band, met stofomslag. 344 pp, leeslint. Stofomslag een beetje sleets aan de randen, verder in uitstekende conditie
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
The Life and Death of the Mayor of Casterbridge, voor de eerste maal uitgegeven in 1886, is een van Thomas Hardy's beroemdste romans. Prima vertaald door Renée Bos die ook een (vrij kritisch) nawoord levert. Die kritiek is niet helemaal onterecht -- de kwaliteit van Hardy's werk is inderdaad wat wisselend en hij is wat pedant -- maar op die manier wordt Hardy, in Nederland weinig gelezen, natuurlijk nooit beter bekend. En dat verdient hij wel: zijn romans gesitueerd op het zuid-Engelse negentiende-eeuwse platteland zijn een belangrijke schakel tussen de grote negentiende-eeuwse Engelse romanciers als Dickens, Thackeray en Trollope, en de 20ste-eeuwse modernisten. Heel fraai uitgegeven in de luxe, gebonden variant van de "pennenboekjes" reeks van Spectrum/Prisma.
Verder lezen

libristo uit Delft

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij libristo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met libristo
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Naerebout / Pauper Press / Libristo
  Kamer van Koophandel nummer: 28088665
  NL001278756B28
 • Na uw bestelling ontvangen u en libristo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van libristo vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • libristo kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.