Anthony William - Medical Medium

Schrijver:
Titel: Medical Medium
ISBN: 9789492665607
Taal: Nederlands
Uitgever: Succesboeken.nl
Bijzonderheden: 2022, 512pp, Gebonden
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Ten opzichte van de eerste uitgave in 2017 is deze herziene editie in pagina's en in informatie uitgebreid. Het boek heeft een harde omslag gekregen, is in full-color uitgevoerd en heeft tientallen recepten erbij gekregen.
Anthony William, het Medisch Medium, heeft wereldwijd tienduizenden mensen geholpen met genezen van aandoeningen waarbij artsen geen goede diagnose konden vinden, waar de behandeling onvoldoende effect had of waar geen oplossing voorhanden was.
Vanaf zijn vierde jaar hoort Anthony een stem die hem glasheldere informatie geeft over de mensen met wie hij in contact komt. Zo kan hij deze mensen exacte informatie geven over hun gezondheid, de onderliggende oorzaak van hun klachten en aandoeningen en de remedies voor genezing.
Tot op de dag van vandaag heeft Anthony spectaculaire resultaten geboekt. Zelfs artsen die hun patiënten niet meer kunnen helpen roepen de hulp in van Anthony.

In dit revolutionaire boek vertelt Anthony over hoe hij al vroeg in zijn leven medium werd en welke invloed dit heeft gehad op zijn eigen ontwikkeling en leven.
Ook deelt hij zijn kennis over wat hij in de afgelopen 25 jaar geleerd heeft over de manier waarop we kunnen genezen, de reden waarom deze informatie de komende decennia nog niet opgepakt zal worden door de reguliere geneeskunde en de enorme kracht van natuurlijke voeding en leefstijl. Daarnaast deelt hij kennis die nog nooit eerder zo duidelijk beschreven is, zoals wat de werkelijke oorzaken zijn van de ziekte van Lyme en de ziekte van Hashimoto.

In dit boek vind je:
• De achterliggende oorzaak van ziekten en aandoeningen waarvoor de medische wereld nog geen duidelijke verklaring heeft.
• Natuurlijke oplossingen voor tientallen onbegrepen ziekten en aandoeningen, waaronder de ziekte van Lyme, fibromyalgie, bijnieruitputting, CVS, menopauze, PMS, migraine, de ziekte van Hashimoto, een trage schildklierwerking, MS, reumatische artrose, depressie, ADHD, autisme, netelroos, gordelroos, diabetische neuropathie, auto-immuunziekten, Type 2 Diabetes, Hypoglycemie, candida, colitis en auto- immuunaandoeningen.
• Tientallen recepten voor genezing.
• Een oplossing voor herstel van geest en ziel, zodat je ook op emotioneel niveau kunt genezen, onder meer door meditatie en de hulp van Engelen.

Het boek Medical Medium biedt antwoorden als je een diagnose hebt gekregen die je niet begrijpt, klachten hebt die je niet kunt plaatsen, een geliefde die ziek is wilt ondersteunen of wanneer je een behandelaar bent die het beste voor zijn patiënten wilt. Het boek is een handleiding voor iedereen die op zoek is naar de geheimen van een lang en gezond leven.

“Anthony heeft talloze levens overal ter wereld ten goede gekeerd door de helende kracht van bleekselderijsap.”
— Novak Djokovic, #1 op de wereldranglijst van tennisspelers

“Anthony’s gave maakt hem tot een kanaal voor informatie die de huidige wetenschap ver vooruit is.”
— Christiane Northrup, New York Times-bestsellerauteur van The Wisdom of Menopause, Women’s Bodies en Energievampiers ontwijken

“Anthony is een betrouwbare bron voor ons gezin. Zijn werk in de wereld is een licht dat veel mensen de weg naar veiligheid heeft gewezen. Hij betekent heel veel voor ons.”
— Robert De Niro en Grace Hightower De Niro
Verder lezen

Anne's boekwinkel uit Sittard

particulier

Logo Anne's boekwinkel

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anthony William - Medical Medium

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Anne's boekwinkel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Anne's boekwinkel
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Anne's boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Anne's boekwinkel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Anne's boekwinkel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.