Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Jong - Bezetting na vyftig jaar / 1 /

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jong - Bezetting na vyftig jaar / 1 /
Schrijver: Jong
Titel: Bezetting na vyftig jaar / 1 /
ISBN: 9789012063357
Uitgever: Sdu Uitgevers
Bijzonderheid: 1990, Paperback / softback, zgan Op 14 december 1989 start de televisieserie 'De bezetting - na vijftig jaar'. Een met nimmer vertoonde filmbeelden en met de meest geavanceerde middelen vervaardige remake van de beroemde reeks uit het begin van de ja
Prijs: € 5,00
Meer info Op 14 december 1989 start de televisieserie 'De bezetting - na vijftig jaar'. Een met nimmer vertoonde filmbeelden en met de meest geavanceerde middelen vervaardige remake van de beroemde reeks uit het begin van de jaren zestig. De serie bestaat uit 21 afleveringen en wordt samengesteld en gepresenteerd door dr. L. de Jong. Samenhangend met deze tv-programma's verschijnt bij SDU uitgeverij - in samenwerking met uitgeverij Querido - deze gelijknamige 'trilogie'. De drie delen zullen vanf begin februari 1990 steeds met een tussenpauze van zeven weken op de markt verschijnen. Naar uitgeversinformatie i.v.m. tv-programma.

(NBD|Biblion recensie, Reactie.)
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.