Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

RAM, HILDA. - WAT ZEI, WAT ZONG "DAT KWEZELTJE".

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: RAM, HILDA. - WAT ZEI, WAT ZONG "DAT KWEZELTJE".
Schrijver: RAM, HILDA.
Titel: WAT ZEI, WAT ZONG "DAT KWEZELTJE".
ISBN:
Uitgever: Antwerpen, Buschmann, 1898
Bijzonderheid: Gebonden, vol - marokijnleder, ijzerstempel op de platen, frontispice z/w, in zwart- en roodopdruk, 18.5x14 cm., 107 pp., genummerd, geparafeerd door de auteur.
Prijs: € 125,00
€ 5,99
Meer info Inhoudsopgave [Voorzang] Vreugde en Leed Aan Moeder Levensstadien Danslied Een Traan Geeraard Dou Sterven Een novemberdichtje. Betrachting Boomenspraak Vrouwenheil Vrouwentrots Kwezelkens Heil Aan een Geleerde Volkenstrijd Eindlijk Kloosterleven Eene eerste Mis Droomen Maart Het Kamerkijn van Juffrouw Begijn Des Dichters Roeping Aan eene Kloosterlinge Het Dichterhart Kennis Moed Kracht in Smart Levenstaak Aan Antwerpens Goeden Engel Juffrouw Constance Teichmann. Aan den Vlaamschen Meester Peter Benoit voor de verheffing zijner Muziekschool tot Koninklijk Conservatorium Prins Albrecht na de Ledegancksfeesten te Eecloo Mijn Vaderland Droeve Gepeinzen Het Kruisbeeld De Berkelaar Elk zijn Pop Zwijgen Ontrouw De Spinsters Het Gemoed der vrouw Weduwtranen De Taal des Harten Het Slot Limburg Voorzang. De Rijn Nachtegalenzang Uit ?Godelieve? Bertholfs Liefde De Schoonmoeder De bekeering van Bertholf Heer van Ghistel Naklank op ?Godelieve? Vergankelijkheid De Zon Kwezelkens Wijsheid Een refereintje.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.