Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel plaatjesalbumplaatje.


 

plaatjesalbumplaatje

particulier

plaatjesalbumplaatje uit Soesterberg

PLAATJESALBUMPLAATJE is een Boekwinkeltje dat niet alleen plaatjesalbums aanbiedt, maar sinds kort ook ander gedrukt werk. Alle boeken verkeren in goede staat tenzij anders aangegeven. Alleen kleine gebreken worden niet altijd vermeld. Bestellingen kunnen helaas niet worden opgehaald en verzending vindt alleen plaats via post nl.
Ing. betekent ingenaaid oftewel paperback; karton of linnen betekent gebonden in gekartonneerde of linnen band.
De plaatjesalbums zijn compleet en in goede staat. Slechts kleine gebreken als een naam voorin of een gebruikelijke lichte 'foxing' worden niet altijd vermeld. Wij bieden alleen de originele albums aan, dus niet de vele facsimile-herdrukken die vanaf de jaren '70 werden uitgegeven.
PLAATJESALBUMPLAATJES ZOEKDIENST. Sinds het internet zijn intrede heeft gedaan, zijn de prijzen voor plaatjesalbums flink gedaald. Vandaar ook dat het aantal antiquaren dat zich bezighoudt met losse plaatjes behoorlijk gedaald is.
Behalve voor complete albums kunt u bij ons ook terecht voor een plaatje (of plaatjes) om een album compleet te maken. Het aantal te bestellen plaatjes waarbij het nog loont een album compleet te maken is afhankelijk van de prijs van een bijbehorend compleet album. Maar zoals u aan de prijzen van complete albums kunt zien, zal het vaak voordeliger zijn een compleet album aan te schaffen dan een groot aantal plaatjes.
U kunt bij ons terecht voor al uw plaatjesvragen en u krijgt van tevoren een vrijblijvende prijsopgave, die altijd alleen wordt gegeven als alle door u gezochte plaatjes voor een album voorradig zijn.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.