Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel snelle levering.


 

snelle levering uit Zoetermeer

particulier
BEDANKT VOOR UW BELANGSTELLING IN ONS BOEKWINKELTJE snelle levering van piet (11 jaar) en Ilonka (10 jaar). Wij verkopen met een beetje hulp van mamma de boekjes van opa en oma, die boekjes spaarden. Alles in in hele nette staat. Van de centjes gaan wij naar het zwembad en halen we een ijsje bij ons in het dorp en kopen wij zelf boeken die we sparen van Geronimo Stilton op de rommelmarkt bij ons in de Speeltuin. U kunt natuurlijk ook een boekje wat wij aanbieden rechtstreeks met ons ruilen als u een Geronimo Stilton boekje heeft, dan betaalt ieder de porto voor zich.
Bij bestellingen vanaf E30,00 betaalt mamma voor ons de verzendkosten!
De verzendkosten voor een los boek voor u binnen Nederland bedragen:
Tot 350 gr. passend door de brievenbus = €3,32 / tot 2 kg. passend door de brievenbus = €3,80
Boeken die te dik zijn voor de brievenbus kunnen (tenzij anders vermeld) ook opengevouwen worden verzonden voor €3,80.
Pakketpost: UPS: u dient het pakket zelf af te halen bij een UPS-punt bij u in de buurt = €4,09 / DHL en zelf afhalen bij een DHL-punt = €5,00 / Via DHL thuis laten bezorgen = €5,75 /DPD thuis laten bezorgen €5,95/ zelf afhalen bij DPD = €4,75/ PostNL afhalen bij een postkantoor = €5,95 / PostNL thuis laten bezorgen = €6,50
U kunt uw keuze voor pakketpost bekend maken via opmerkingen bij uw bestelling.
Boeken die voor 16.00 uur worden besteld, proberen we dezelfde dag te verzenden. Voor pakketpost doen wij hiervoor mijn uiterste best maar in ieder geval worden deze boeken de volgende dag verzonden.
Verdere vragen zullen we met hulp van mamma ook zo spoedig mogelijk beantwoorden. U kunt de boekjes ook gratis afhalen in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn op afspraak.
Verder lezen