| Pagina : 1 2
Afbeelding | Schrijver | Titel | Uitgever | Bijzonderheid | Prijs | Bestelling |
---|---|---|---|---|---|---|
veerle de pooter | kitchenaid,het kookboek (meer info) | symeta | 2011,gebonden | € 30.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
Kleine broodjes van ver dichtbij (meer info) | Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W. | 2003, paperback | € 12.50 |
Kokkie12 boekstore |
||
Nassir, Yassine, Silfhout, Marcel van | Kookkaravaan / smaakroute door Marokko (meer info) | Zilverster Media | 2011, 280pp, paperback | € 52.50 |
Kokkie12 boekstore |
|
Dupuis, Melanie | Kookschool patisserie / en je zoete dromen worden werkelijkheid (meer info) | Kosmos Uitgevers | 2015, 288pp, Gebonden | € 110.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
Roggeveen, Margot | Luxe geheimen / receptuur voor een slanke levenskunst (meer info) | 2010, Gebonden | € 60.00 |
Kokkie12 boekstore |
||
Lam, Maria, Ng, Julie | Maancake Jasmijn / 100 geheime recepten van Chinese moeders (meer info) | ROSE stories | 2017, 312pp, Gebonden | € 24.50 |
Kokkie12 boekstore |
|
Felder, Christophe | Macaron / maak ze zelf (meer info) | Veltman Uitgevers B.V. | 2013, 264pp, Gebonden |
€ 85.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|
Maréchal, José | Macarons / de geheimen van de patissier (meer info) | 2010, Gebonden | € 40.00 |
Kokkie12 boekstore |
||
Giorgio Locatelli | Made in Italy / recepten verhalen (meer info) | Fontaine/Lannoo | € 75.00 |
Kokkie12 boekstore |
||
Locatelli, Giorgio | Made in Sicily / recepten verhalen (meer info) | Fontaine/Lannoo | 2012, Gebonden | € 60.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
Proot, I. | Marsepein / druk 1 (meer info) | Lannoo | Gebonden,1990 | € 65.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
stephane leroux | matiere chocolat,technieken voor chocolade decors (meer info) | gebonen en softcover | € 900.00 |
Kokkie12 boekstore |
||
Goossens , Peter | Meesterlijke klassiekers (meer info) | Studio 100 NV | 2011, 206pp, Gebonden | € 85.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
Zeeuw, Jonneke de | Mooncake / Het bakboek: van bolo di pistacho tot medovik fantacake (meer info) | ROSE stories | 2018, 252pp, Gebonden | € 18.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
Baelden, Pascale, Mast, Jan | Nick Bril 33 (meer info) | Lannoo | 2018, 224pp, Gebonden | € 34.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
donna hay | Nieuwe klassiekers (meer info) |
€ 85.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|||
Giacomazza, Peppe | njamma mia (meer info) | Njam! | 2011, 208pp, Gebonden | € 45.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
Blumenthal, H. | Op zoek naar de Perfectie 2 (meer info) | Good Cook B.V. | 2008, 320pp, Gebonden | € 42.50 |
Kokkie12 boekstore |
|
opus vino (meer info) | € 85.00 |
Kokkie12 boekstore |
||||
antonio carluccio | paddestoelen uit de keuken van carluccio (meer info) | gebonden | € 85.00 |
Kokkie12 boekstore |
||
Kiros, T. | Piri piri sardientjes / de smaak van Portugal (meer info) | Terra | 2008, 256pp, Gebonden |
€ 25.00
€ 6,95
|
Kokkie12 boekstore |
|
portfolio (meer info) | € 18.50 |
Kokkie12 boekstore |
||||
Stephane Leroux | Praline (meer info) | Lannoo | 2013,gebonden |
€ 140.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|
Boer, Jonnie, Boer, Th?r?se | Puurst softcover (meer info) | Komma, Uitgeverij | 2015, 440pp, paperback |
€ 65.00
€ 6,95
|
Kokkie12 boekstore |
|
Van Damme, Roger | Roger Van Damme desserts (meer info) | Studio 100 NV | 2018, pp, Gebonden | € 60.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
Loo, Erik van, Willemse, Nicole, EYing | Sauzen (meer info) | Carrera | 2011, 175pp, Gebonden |
€ 175.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|
Roux, Michel | Sauzen / hartig en zoet (meer info) | Fontaine Uitgevers B.V. | 2013, 304pp, Gebonden | € 60.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
Paul Gayler | Sauzenboek / 300 recepten van een topchef (meer info) | Fontaine Uitgevers | 2008, softcover | € 30.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
Henry, Diana | Simpel / Makkelijk eten, groots van smaak (meer info) | Kosmos Uitgevers | 2017, 320pp, Gebonden |
€ 70.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|
Keller, Thomas | Sous vide / gevacumeerd koken onder druk (meer info) | Karakter Uitgevers BV | 2012, 304pp, Gebonden |
€ 87.50
€ 6,95
|
Kokkie12 boekstore |
|
Koch, Michael, Schmelich, Guido | Sous Vide / Puur genieten (meer info) | Fontaine Uitgevers | 2019, 208pp, Gebonden |
€ 60.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|
Roca, Joan, Brugués, Salvador | Sous-vide cuisine / de vacuumrevolutie, technieken en recepten (meer info) | Good Cook Publishing | 2010, 192pp, Gebonden |
€ 190.00
€ 6,95
|
Kokkie12 boekstore |
|
Roux, M. | Taarten soezen en pasteien / hartige en zoete baksels van de topkok (meer info) | 2009, paperback |
€ 39.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
||
Schoonhoven, Daan, Dijksen, Sytske, Dijksen, Adriaan | Texel / 50 Natuurgebieden en 170 locaties (meer info) | PiXFACTORY | 2020, 144pp, paperback | € 17.50 |
Kokkie12 boekstore |
|
Frenkiel, David, Vindahl, Luise | The green kitchen travels (meer info) | Becht | 2015, 256pp, Gebonden | € 60.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
florene fabricant | the new york restaurant cookbook (meer info) | € 100.00 |
Kokkie12 boekstore |
|||
Lomelino, Linda | Trendy taarten / oogverblindend en superlekker (meer info) | Kosmos Uitgevers | 2013, 144pp, Gebonden |
€ 45.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|
Baetsle | Vakboek voor de bierslijter / druk 1 (meer info) | Coda | 2002, Gebonden | € 60.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
, | Vis en seizoen 1 Januari-Februari / topkoks stoeien met de zee (meer info) | Davidsfonds | 2006, Gebonden | € 60.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
teubner | vis en zeevruchten (meer info) |
€ 40.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|||
Viskeuken van restaurant Kelderman (meer info) | 2005, Gebonden | € 50.00 |
Kokkie12 boekstore |
|||
teubner | vlees en wild (meer info) |
€ 40.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|||
Bourdain, Anthony | Vlijmscherp (meer info) | Boekerij | 2011, 301pp, paperback | € 20.00 |
Kokkie12 boekstore |
|
voeding die baad,voeding die schaadt (meer info) | readers digest |
€ 12.50
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|||
hans waldeck | Wie spoedig helpt,helpt dubbel (meer info) | HHS uitgeverij | hardcover,176 pagina's |
€ 30.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|
Ziel Zaligheid / restaurant De Lindenhof (meer info) | 2006, Gebonden |
€ 50.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|||
Inman, Henrietta | Zoet goed / culinair bakken met natuurlijke ingrediënten, zonder gluten, zuivel en geraffineerde suikers (meer info) | Spectrum | 2016, 176pp, Gebonden | € 32.50 |
Kokkie12 boekstore |
|
Lomelino, Linda | Zoet en Shoot / voor bakkers en bloggers (meer info) | Kosmos Uitgevers | 2015, 184pp, Gebonden |
€ 70.00
€ 1,09
|
Kokkie12 boekstore |
|
zuur (meer info) | € 23.00 |
Kokkie12 boekstore |
| Pagina : 1 2