DIVERSE AUTEURS. - Bad in een boek - Friekies. Zijn rare mensen

Schrijver:
Titel: Bad in een boek - Friekies. Zijn rare mensen, gekke beesten, buitenaardse wezens, digitale hersenspinsels.......?
ISBN: 9789054613220
Taal: Nederlands
Uitgever: Bakermat, Mechelen.
Bijzonderheden: 2002, 60 ppp. Gebonden. Illustraties: De kinderen van de Wereldschool.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een bad in een boek. Friekies.
Dit boek is heel bijzonder. Het is gegroeid uit de fantasie van kinderen en dat maakt het echt uniek.
‘Lezen is leuk’, weten de kinderen van de Antwerpse Wereldschool. Zij gingen dan ook in hun eigen leefwereld op weg om zelf een boek te maken. Ze kozen het thema ‘anders zijn’ en bedachten het hoofdpersonage FRIEKIE. De kinderen schreven de verhalen, zij maakten de illustraties en knutselden ‘echte’ Friekies op ware grootte. Het project, waar ook een interactieve tentoonstelling bij hoort, zal doorreizen van school naar school.
Dit prachtige cadeauboek laat mensen inzien dat, als iedereen respect zou hebben voor elkaars ‘anders zijn’, de wereld een betere plek zou worden om in te leven. Mensen verschillen omwille van culturele, taal- en sociaal-culturele achtergrond, maar ook in fysiek geslacht, leeftijd, eigen voorkeuren en karakters. Allemaal zijn ze verschillend en dat is juist heel boeiend. Anders zijn is leuk!
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.