Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De boekenzolder.


 

DIVERSE AUTEURS. - Bad in een boek - Friekies. Zijn rare mensen, gekke beesten, buitenaardse wezens, digitale hersenspinsels.......?

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: DIVERSE AUTEURS.
Titel: Bad in een boek - Friekies. Zijn rare mensen, gekke beesten, buitenaardse wezens, digitale hersenspinsels.......?
ISBN: 9789054613220
Uitgever: Bakermat, Mechelen.
Bijzonderheid: 2002, 60 ppp. Gebonden. Illustraties: De kinderen van de Wereldschool.
Prijs: € 5,00
Meer info Een bad in een boek. Friekies.
Dit boek is heel bijzonder. Het is gegroeid uit de fantasie van kinderen en dat maakt het echt uniek.
‘Lezen is leuk’, weten de kinderen van de Antwerpse Wereldschool. Zij gingen dan ook in hun eigen leefwereld op weg om zelf een boek te maken. Ze kozen het thema ‘anders zijn’ en bedachten het hoofdpersonage FRIEKIE. De kinderen schreven de verhalen, zij maakten de illustraties en knutselden ‘echte’ Friekies op ware grootte. Het project, waar ook een interactieve tentoonstelling bij hoort, zal doorreizen van school naar school.
Dit prachtige cadeauboek laat mensen inzien dat, als iedereen respect zou hebben voor elkaars ‘anders zijn’, de wereld een betere plek zou worden om in te leven. Mensen verschillen omwille van culturele, taal- en sociaal-culturele achtergrond, maar ook in fysiek geslacht, leeftijd, eigen voorkeuren en karakters. Allemaal zijn ze verschillend en dat is juist heel boeiend. Anders zijn is leuk!
Boek bekijken

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.