Polders, Claire - De verdwijning van Eva Zomers.

Schrijver:
Titel: De verdwijning van Eva Zomers.
ISBN: 9789050188005
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans
Bijzonderheden: 2006; 312 pag.; paperback.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Marga, een jonge Nederlandse vrouw, schrijft in Parijs de biografie van de Vlaamse schrijfster Eva Zomers, die in 1968 op geheimzinnige wijze verdween. Lucien, een eenzame oude kunstenaar, schildert steeds opnieuw hetzelfde Italiaanse echtpaar. De schrijfster en de schilder, die elkaar dagelijks tegen het lijf lopen, overwinnen hun antipathie voor elkaar en worden vrienden. Ondanks grote verschillen in leeftijd en achtergrond hebben ze meer met elkaar gemeen dan ze konden vermoeden. Geleidelijk raakt Marga in de ban van Lucien, en andersom.
Voor Marga is het oplossen van het raadsel rond Eva Zomers een persoonlijke uitdaging. Als zij de schilderijen van Lucien ontdekt, komt er een mysterie bij: waarom heeft hij een halve eeuw lang twee mensen geschilderd in de opeenvolgende fasen van hun bestaan? Wie zijn zij? Hoe meer Marga ontdekt, hoe meer parallellen ze bespeurt met haar eigen zoektocht.
In deze beeldrijke roman worden verschillende verhaallijnen op verrassende wijze met elkaar verbonden en de mysteries – die de personages voortstuwen – worden geleidelijk ontrafeld. De verdwijning van Eva Zomers is een roman over liefde, inspiratie en de kracht van de verbeelding.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.